momo RF-Serie

Uit de geavanceerde Rotary Formed technologie is de nieuwe RF-Serie geboren, velgen met een gewichtbesparing van 20%.  Een nieuwe collectie lichtmetalen velgen, geoptimaliseerd voor hogere prestaties en gericht op auto’s van het hoogste niveau.

MOMO RF-01

De Y-spaken, onderstreept door groeven die door de hele wielomtrek lopen, geeft de velg een flexibele en slanke look, die de dynamische en sportieve uitstraling van RF-01 volledig integreert. Variaties in kleur en concave maken het mogelijk om een gewaagde keuze te maken. De drie basis afwerkingen voldoen aan de meest veeleisende klanten: Stardust Glossy Black, voor degenen die van zwart houden,  Titan-ijs, klassiek en elegant, en Golden Bronze, voor degenen die niet onopgemerkt willen blijven.

MOMO RF-02

RF-02 wordt aangeboden in 20 inch met “staggerd fitment” en verschillende concaves afhankelijk van de gewenste toepassing. Een ruitvormige omtrek verrijkt de spaken in de Matt Black afwerking en een geborstelde in het Titan-zilver, waardoor het ontwerp ideaal is voor auto’s met een sportieve en elegante uitstraling.

MOMO RF-03

Het lineaire ontwerp van RF-03 maakt het een perfecte velg voor elke auto. Verkrijgbaar in 19 inch met met een breedte van 8,5J tot 10J, in twee afwerkingen die de verschillende persoonlijkheden van RF-03 weerspiegelen: Titan-ice Diamond Cut, stijlvol met gepolijste spaken en Stardust Glossy Black, elegant en glanzend.

MOMO RF-04

Het klassieke Y-spakenontwerp is volledig herzien en vernieuwd met de MOMO RF-04. De dubbele spaken zijn verbonden op de lip van de rand die bijna een ruitvorm geeft. De concave van de velg wordt visueel verbeterd door kleine uitsnijdingen op de lak in het centrale deel van het wiel. Twee afwerkingen met bijpassende doppen, samen met verschillende combinaties van diameters en velgen, beantwoorden volledig aan de behoeften van de klant: glanzend zilver gepolijst voor een schoon glanzend uiterlijk en mat zwart gepolijst voor een donkerdere uitstraling.

MOMO RF-05

Vijftien fijn gelijnde spaken kenmerken het ontwerp van het MOMO RF-05 wiel.  Verkrijgbaar in 19 “met verschillende breedtes  van 8,5” tot 9,5J”en verschillende concaves die felle en gewaagde fitments mogelijk maken.

MOMO RFX-01 SUV

MOMO RFX-01 is het eerste model ui de Rotary Formed serie van Momo die speciaal voor SUV’s is ontworpen en ontwikkeld. Het multispaak-ontwerp biedt de constructie kracht zonder het te verzwaren en wordt nog sterker gemaakt door de concaviteit van het wiel. De RFX-01 wordt aangeboden met een totale zwarte look of met een contrasterende glans die het ontwerp op zijn best onderstreept.

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl