Banden-center van hugten bilthoven – banden – bandenmontage – advies

banden-center

De beste banden voor de beste prijs in de regio Bilthoven, De Bilt, Utrecht en Zeist

Autobanden; meer dan noodzakelijk kwaad

Een band is voor de meeste mensen rond en zwart en een noodzakelijk iets om onder de auto te hebben. Maar, een band is veel meer. De banden van uw auto spelen een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus te allen tijde op kunnen vertrouwen. Personenwagenbanden zijn er in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is dankzij de toepassing van nieuwe technologieen en innovatieve productiemethoden de afgelopen decennia sterk gestegen.
Wij kopen centraal in, waardoor u altijd een concurrerende prijs betaalt voor de banden  van uw auto. Hiermee combineert Banden-Center Van Hugten als enige aanbieder in de regio het prijsniveau van een fast fitter met de vakkennis en de faciliteiten van een echt autobedrijf.

Professionele montage

Het monteren van autobanden is een nauwkeurige klus. Onze ervaren monteurs gaan daarom zorgvuldig te werk. Na het monteren balanceren we de autobanden. Zo is het contact met de weg optimaal.

Banden-Center van Hugten kan u perfect van dienst zijn op het gebied van bandenservice, van uitlijnen en repareren tot aan balanceren!

 

Banden-Center van Hugten, uw autobandenpartner voor alle personen en bestel auto’s.

 

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand

Banden info & services

In onderstaande links vindt u alles over banden en onze banden services

Bandenmerken

Bandensoorten

Bandenservice

Winterbanden info

Banden leaserijders

Onze bandenmerken

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

8 + 5 =

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van Autobedrijf van Hugten b.v.