eibach veren

Eibach veren

 

EibachHoofdreden voor het verlagen is je auto er strakker uit te laten zien natuurlijk. Daarnaast verbetert het de wegligging. Het zwaartepunt van je auto komt dichter bij zijn duikcentrum te liggen. Dit verbetert de grip en verkort de remweg, dus een snaarstrakke besturing!

Complete verlagingset of alleen veren?

Je auto dichter bij de grond brengen kun je op verschillende manieren doen:

  •  Eibach verenVervang de huidige veren en vervangt deze door een alleen Eibach verlagings veren. Dit is de goedkope oplossing, dit is niet aan te raden bij zware auto’s. Door aftermarket verlagingveren te monteren zullen de schokdempers meer te verduren krijgen. Hier zijn je schokbrekers eigenlijk niet op berekent. Het kan, maar als je het goed wilt doen ga je voor een verlagingsset. .

 

  • Eibach veren en schokdempersVervang de huidige veren en schokdempers voor een complete Eibach verlagingsset. Duurdere oplossing, de set bestaat uit veren en schokbrekers. Voordeel is dat de deze twee elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Een goede set kan je zelf (dus niet in de garage) in rijhoogte aanpassen.

Waarom kiezen voor een compleet onderstel?

Als er Eibach verlagingveren gemonteerd worden zal de veerweg gereduceerd worden. Ook de aerodynamica en ook de as-geometrie van de auto zal veranderd. Door de verkorte veerweg verandert dus ook de schokdemperbelasting waardoor high performance schokdempers zeer zeker geen overbodige luxe zijn. De hoge zijdelingse belasting, die ook tijdens het sportief rijden op de openbare weg optreedt, zorgt voor een versterkt doorbuigen van de zuigerstang.

Verlaging d.m.v Eibach verenDit kan leiden tot verminderde rijveiligheid en rijdynamiek. Door een compleet Eibach onderstel te monteren kan er een optimale afstelling gemaakt worden die een gulden middenweg kan vinden tussen rijveiligheid, rijdynamiek en comfort. Na montage van een Eibach onderstel zal de stabiliteit direct toenemen. De auto zal ‘compacter’ aanvoelen en eenvoudiger te beheersen zijn. Een compleet Eibach onderstel staat garant voor sportief rijplezier! Het is de kunst een balans tussen optische verlaging en behoud van comfort te vinden.

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl