verlichting

Verlichting controleren

Goede verlichting zorgt voor beter zicht en maakt je beter zichtbaar. Je kan eenvoudig zelf controleren of de verlichting van je auto goed werkt. Goed zicht is in alle omstandigheden van groot belang, en dat geldt in slechte weersomstandigheden nog meer. De koplampen kunnen door vuilafzetting wel tachtig procent van de lichtopbrengst verliezen. Zorg ook dat de ruiten en de lampen van de auto goed sneeuwvrij zijn.

Waarom is controle van je verlichting belangrijk?

Kapotte lamp

Een kapotte koplamp vermindert niet alleen je eigen zicht, maar maakt je ook minder zichtbaar voor je medeweggebruikers. Zonder werkende richtingaanwijzers kan je je intenties in het verkeer niet aangeven. En hoewel je het mistachterlicht heel weinig zult gebruiken, is het wel zo fijn dat het werkt wanneer je het nodig heeft.

Reservelamp

Zorg altijd voor een set reservelampen in de auto. In een set zitten vaak ook lampjes voor bijvoorbeeld de richtingaanwijzers. Hoewel je feitelijk al in overtreding bent als er iets aan de verlichting stuk is, zal de politie je niet bekeuren als je het lampje ter plekke vervangt.

Koplampen afstellen

Koplampen afstellen is een precies klusje. Ook al zit er in de meeste moderne auto’s een speciale knop om de hoogte in te stellen, toch kun je dergelijk specialistisch werk beter aan je garage overlaten.

Let op: Zorg dat de ruiten en de lampen van de auto in de winter goed sneeuwvrij zijn voor je de weg op gaat. Goed zicht is in alle omstandigheden van groot belang en dat geldt in slechte weersomstandigheden des te meer. De koplampen kunnen door vuilafzetting wel tachtig procent van de lichtopbrengst verliezen.

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

6 + 15 =

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl