Opel specialist

Opel Specialist Van Hugten – Bilthoven

Autobedrijf van Hugten uw locale autodealer en sinds 1998 de Opel specialist van Bilthoven – De Bilt – Utrecht en Zeist.

Wat u ook nodig heeft voor uw auto, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Wilt u een nieuwe of gebruikte auto, een verzekering afsluiten, een auto leasen, schadeherstel of onderhoud aan uw auto? Wij bieden u een compleet pakket van mogelijkheden. Waar u ook bent, wat u ook zoekt, u vindt het bij Van Hugten Mobility-Center

Advisering nieuwe auto’s 
Van Hugten Mobility-Center adviseerd u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij willen graag uw wensen vertalen naar de diverse modellen van Opel, Peugeot en Fiat of wellicht een ander merk . Door deze vrije keuze zijn wij in staat u een gedegen advies te geven over de in onze ogen “ideale” modelkeuze.

Wilt u proefrijden in het model van uw keuze, vraag het ons en we regelen uw proefrit. Het spreekt vanzelf dat we vervolgens niet alleen graag uw auto uitleveren, maar ook graag willen onderhouden…..

Service & Kwaliteit daar staan wij voor!

In onze werkplaats beschikken we over modernste diagnose-apparatuur.

Als Opel specialist voldoen wij aan strenge eisen om diensten van een hoog niveau te kunnen verlenen. Zodat u echt ontspannen kunt genieten van iedere rit in uw Opel. Vandaar dus onze slogan: “Service en Kwaliteit daar staan wij voor!”.

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 – 18:00
Dinsdag: 8:00 – 18:00
Woensdag: 8:00 – 18:00
Donderdag: 8:00 – 18:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 13:00
Zondag: Gesloten

Stuur een bericht