sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen kopen of huren in Bilthoven

Het is niet altijd noodzakelijk om sneeuwkettingen te gebruiken, maar het is van groot belang dat je de sneeuwkettingen in ieder geval bij je hebt. Er zijn wegen in de Alpen waar het rijden met sneeuwkettingen in sommige omstandigheden verplicht is. Rijd je zonder dan kun je op een fikse boete rekenen. Een ander belangrijk punt is om de sneeuwkettingen tijdig om en af te doen. Om slijtage te voorkomen is het verstandig om de sneeuwkettingen weer af te leggen, wanneer ze eigenlijk niet meer nodig zijn. Het is slecht voor het asfalt en de kans op kapotte schakels en sluitingen is groot.

Tips voor het gebruik van sneeuwkettingen

  • Probeer sneeuwkettingen altijd eenmaal uit voor je op reis gaat. Je weet meteen of de maat klopt en je krijgt de handigheid om in de sneeuw snel de sneeuwkettingen te monteren.
  • Haal in Nederland de kunststof velgdeksels van je velgen. De sneeuwketting kan deze beschadigen. Bovendien hoef je ze dan onderweg niet tussen je bagage op te bergen.
  • Sneeuwkettingen na gebruik met schoon warm water afspoelen en berg ze droog in de verpakking op.
  • Leg de sneeuwkettingen altijd om de aangedreven velgen.
  • Matig je snelheid wanneer je met sneeuwkettingen rijdt.
  • Het rijden met caravan onder slechte omstandigheden, zoals gladde en besneeuwde hellingen, vermijden.

Sneeuwkettingen huren?

Liever sneeuwkettingen huren dan kopen? Van Hugten Mobility-Center biedt ook deze mogelijkheid. Bel ons zodat wij specifiek voor uw auto een offerte op maat kunnen maken.

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl