zomerbanden

Zomerbanden, cruciaal bij de veiligheid van u en uw auto

Zomerbanden spelen, naast winterbanden, een cruciale rol bij de veiligheid van u als automobilist en overige verkeersdeelnemers. Banden vormen het enige contact met het wegdek. Daarom zijn goede zomerbanden een vereiste om veilig en comfortabel te rijden. De benaming zomerbanden wordt sinds enkele jaren gebruikt door bandenfabrikanten om een duidelijk onderscheid te maken met winterbanden. Zomerbanden kunnen daarom ook omschreven worden als de ‘reguliere autobanden’.

Zomerbanden kopen

U kunt zomerbanden kopen in onze  vestiging. Van Hugten Mobility-Center is specialist op het gebied van zomerbanden en winterbanden. Onze specialisten adviseren u graag over banden, het assortiment en de prijzen. Ook het onderhoud van uw banden is belangrijk. Controleer regelmatig uw bandenspanning en laat uw banden jaarlijks controleren op slijtage.

Wanneer zomerbanden wisselen?

Het is verstandig om in de herfst- en winterperiode zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Wij adviseren u om winterbanden te monteren bij temperaturen onder de 7 oC. Het profiel van winterbanden is uitermate geschikt om regen, sneeuw en ijs beter af te voeren. Dus ook bij natte weersomstandigheden zorgen winterbanden voor meer grip en een kortere remweg.

Prijs/kwaliteit

Dat de prijs van een band een belangrijk koopargument voor de consument is, is algemeen bekend. Toch wordt de kwaliteit van de technische dienstverlening, de voorlichting en deskundige advisering steeds belangrijker. Van Hugten Mobility-Center is niet voor niets een specialist. Vakmanschap en kennis op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen zijn voor hightech producten zoals banden onontbeerlijk. 
Van Hugten Mobility-Center levert zomerbanden van alle bekende merken.

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl