banden voor leaserijders

Banden voor Leaserijders

Leaserijder, toe aan nieuwe banden

Bent u leaserijder en zoekt u een bandenspecialist? Heeft u nieuwe banden of wielen nodig of is het tijd voor de bandenwissel? Ook dan is Van Hugten uw partner. Want wij zijn aangesloten bij het netwerk van 4FleetGroup, dat betekent voordeel voor u. Dit geldt voor zowel personenwagens en bestelwagens.

Kies voor Van Hugten en 4Fleet Group

Wij zijn partner van 4Fleet Group. Wij voldoen aan alle eisen die deze groep stelt aan een servicepunt voor leaserijders. Dit houdt in dat wij optimaal in kunnen spelen op uw wensen als het gaat om nieuwe banden en wielen, de wissel van banden op een moment dat het u past.

4Fleet Group

4Fleet staat voor procesoptimalisering voor alles wat te maken heeft met banden en wielen. Vandaag de dag doen steeds meer grote bedrijven uit verschillende sectoren een beroep op de expertise van 4Fleet wat betreft de inkoop en het onderhoud van banden. Als onderdeel van Goodyear Dunlop Tires en met een netwerk ruim 140 servicepunten in de Benelux en meer dan 4.000 over heel Europa biedt 4Fleet kwaliteitsgarantie van al haar diensten en een ruim merkenassortiment.

Het doel van de 4Fleet group is om:

  • Uw kosten te verlagen.
  • Uw vloot optimaal uit te rusten.
  • Pocesoptimalisatie door te voeren in uw vlotenbeheer.
  • Een ruim assortiment aan verschillende merken aan te bieden.
  • Uw persoonlijke, flexibele en betrouwbare partner te zijn.

030-2283923

Leyenseweg 18 - BILTHOVEN

U kunt bij ons terecht voor de volgende merken:

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl