financiering

Free Test Drives

Consectetur adipiscing elit. Quisque pellentesque viverra quam.

Vehicle History Reports

Consectetur adipiscing elit. Quisque pellentesque viverra quam.

Buy, Sell, Trade

Consectetur adipiscing elit. Quisque pellentesque viverra quam.

Want to Trade-In Or Sell Your Used Car?

Get a free online trade in appraisal in minutes without having to come to the dealership. Get cash or trade it in for any car on our lot.

Autofinanciering

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wél aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden. In dat geval is het interessant om te kiezen voor een autofinanciering

Hoe werkt het?

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de meest voorkomende manier om een auto te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw auto, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage dat tijdens de hele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van de auto.

Aantrekkelijk rentetarief

Natuurlijk kunt u een financiering ook afsluiten via uw bank of tussenpersoon. Deze aanbieders werken doorgaans echter wel met een hoog rentetarief waardoor u uiteindelijk veel meer betaalt voor uw auto. Uw BOVAG Autobedrijf kan de autofinanciering voor u aanvragen via Bovemij Finance. U wordt dan direct teruggebeld om uw aanvraag door te nemen. Sluit u de financiering af in combinatie met de BOVAG Autoverzekering, dan profiteert u van een nóg gunstiger rentetarief. Dat scheelt al snel enkele honderden euro’s!

Geen risico op restschuld

Wanneer uw auto wordt gestolen of total loss raakt kan het zijn dat er een restschuld ontstaat. Dit probleem doet zich voor wanneer de dagwaarde van uw auto lager is dan het nog af te betalen bedrag op dat moment. Indien u een BOVAG Autoverzekering Volledig casco Comfort sluit en de financiering volledig binnen de looptijd aflost, dan weet u zeker dat u bij een schade of diefstal niet met restschuld blijft zitten. Een geruststellende gedachte.

Van Hugten Mobility-Center, ook voor uw autofinanciering.

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand .

Contact

(030) 2283923

Adres

Leyenseweg 18
3721 BD  BILTHOVEN

 

Openingstijden receptie

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag: Gesloten

Van Hugten - nieuwe auto's, occasions, onderhoud, reparatie, APK, banden en velgen voor  de regio;
Bilthoven - De Bilt - Groenekan - Maartensdijk - Utrecht - Zeist

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Apeldoorn, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nederland, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Nijkerk, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zijderveld - Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Van Hugten Mobility-Center is een onderdeel van  Autobedrijf van Hugten b.v.

Overige website's

www.apkbilthoven.nl

www.vanhugten.nl

www.velgen-centershop.nl